עד מתי הגזים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

20/11/2011 | 11:13 | מאת: אני

בני בן כמעט 7 חודשיים . עד גיל 3 וחצי חודשיים לא ידענו מזה גזים. מגיל 3 וחצי חודשים סובל המון מגזים שאותם הוא מוציא הרבה בעזרת אוכל. בנוסף היה פולט הרבה לא ריפלוקס וניסנו את כול תחליבי החלב. היום בזכות טיפול הומאופטי פולט הרבה פחות אם בכלל.... האם זה נורמלי בגיל של 7 חודשיים לסבול מגזים? האם צריך ללכת למומחה?

20/11/2011 | 21:17 | מאת:

נראה לי שכדאי לפנות לרופא שלכם אן ליעוץ גסטרו' הפליטות המרובות והגזים מעיגים על בעייה

27/11/2011 | 11:02 | מאת: שרית

ישנם תינוקות שסובלים מגזים בגיל מאוחר יותר וישנם שסובלים מגיל קטן עד גיל שנה אפילו. את יכולה לנסות להקל עליו עם גרפווטר, אני נתתי לקטן שלי עד גיל עשרה חודשים וזה מאוד הקל עליו.

27/11/2011 | 16:57 | מאת: אני

יש לך רעיון אחר?