ירידה בכמות האוכל,4 ודשים.

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

13/11/2011 | 10:48 | מאת: רינת

שלום, ביתי בת 4 חודשים,כחודש וחצי בממוצע אוכלת 100-120 כל 4 שעות לאחר מכן מוציאה את הבקבוק ולא מוכנה להמשיך לאכול.בהתייעצות עם הרופאה אמורה לאכול 170, המליצה להוסיף לה ארוחה בלילה. בחלק מהאכלות בשנתה אוכלת 150.עד כה עלתה יפה אך החודש עלתה רק 200 גרם. מה ניתן לעשות? 2. אשמח לדעת כמה שעות אמורה לישון במהלך היום?

13/11/2011 | 22:00 | מאת:

צריך להציב את הנתונים על עקומת גדילה. אם שומרת על אותו אחוזון משקל -אין צורך בטיפול. אם יש ירידה באחוזוני גדילה אפשר להוסיף ביעוץ עם הרופאה שלכם פוליקוז (אבקה מוסיפים לתמ"ל , מוסיפה קלוריות אך לא משביעה כמו קורנפלור) מס' שעות השינה ביום משתנה מתינוק לתינוק בממוצע 16-18 שעות ביממה