תינוק בן חודש וחצי

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

31/10/2011 | 13:51 | מאת: henchec

שלום רב, יש לי תינוק בן חודש וחצי שסובל קשות מגזים. הוא מהתחלה קיבל פורמולה (סימילאק) ופיתח עצירות, לכן עברנו ביומיים האחרונים למטרנה. המצב לא השתפר, אפילו החמיר. הילד באי שקט מוחלט, במשך כל שעות היום, המון גזים, היציאה לא מסודרת, כמעט בלתי ניתן להאכיל אותו: נחנק בכל ארוחה,פולט רבות, אפילו הקיא פעם אחת, מתפתל, צורח, מתאמץ נורא במשך כל שעות היום ומאוד עייף. מה עלי לעשות? לחזור לסימילאק שעושה לו עצירות? תודה מראש

31/10/2011 | 22:25 | מאת:

יתכן ומדובר באי סבילות ללקטוז - בקשי המרופא שלו מרשם לנוטרמיגן, מזון תינוקות היפואלרגני מאחר ויש לו ריח לא נעים , להוסיף טיפה או שתיים של תמצית וניל לאפייה לכל בקבוק