עצירות

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

30/10/2011 | 09:07 | מאת: ליטל

היי בני בן חודשיים מיום היוולדו ניזון מהנקה בלבד עדלפני כחודש היציאות שלו היו פעם עד פעמים ביוםץ לפני כחודש החלו להופיע עציריות של 4 עד 5 ימים ללא יציאות כלל עד אשר אני מגרה לו את פי הטבעת וגם אז לפעמים הוא לא מצליח , אציין כי גזים יש לו המון איך אפשר לעזור לו ולא בדרך גירוי אני לא רוצה להרגילו? האם זה תקין? אציין כי אני נכנסת לשירותיםפעם עד פעמיים בשבוע בברכה, ליטל

30/10/2011 | 21:45 | מאת:

האם לפני שאת מגרה לו את פי הטבעת הוא חסר שקט? בוכה יותר מכרגיל? התיאבון פוחת? האם היציאה הינה רכה או קשה מאוד?

31/10/2011 | 10:04 | מאת: ליטל

כן לפעמים הוא חסר שקט, הוא בוכה יותר מן הרגיל לא סתם בכי בכי של כאבים ( כאילו הבטן ממש כואבת לו וגם אתה שומע מין קולות של עיקול בבטן) התאבון לא פוחת והיציאה רכה מאוד כמו מין קצף

31/10/2011 | 22:23 | מאת:

אם כך לא מדובר בעצירות מאחר ובעצירות היציאות קשות נסי להמנע מחלב ומוצרי חלב מאחר ויתכן ויש אי סבילות ללקטוז (סוכר החלב של הפרה - עובר אליו בהנקה )