כאבי בטן

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

22/10/2011 | 21:03 | מאת: משה

דר נכבד התינוקת שלנו בת 3 חודשים.כבר מההתחלה סובלת מכאבי בטן חזקים פליטות מאוחרות בדכ כשעתיים לאחר ההאכלה ובכי היסטרי הבטן רכה .יש יציאות סדירות כל בוקר אין חום.עליה במשקל טובה.אחוזון משקל 90 .אוכלת אוכל מוכן ניסינו הכל:החלפת תערובת אוכל סימילק מטרנה מטרנה נטול לקטוז נוטרמיגן ועכשיו אופטימיל.את הנוטרמיגן דחתה ולא רצתה לאכול כנראה בגלל הטעם נותנים סימיקול לפני כל ארוחה.ניסינו לתת יותר מל אוכל ופחות מנות ולהיפך פחות מל ויותר מנות.עיסויים בבטן על הידיים אך הכל לשוא.היא בוכה כל יום וברוב שעות היום בכי קורע לב פנינו לרופא קופח שאומר שאין מה לעשות. השאלה שלי אילו תרופות ניתן לקחת .ומה אפשר לעשות מבחינה איבחונית הרי לא יעשו לי בדיקות פולשניות רב תודות

22/10/2011 | 22:36 | מאת:

צריך להחליף לה את האוכל לאנפמיל AR פורמולה יעודית לתנוקות שפולטים (מאוחר) AR -אנטי רפלוקס, כי זו הבעייה - רפלוקס ושטי קונים במרשם מרופא ואנא שימו לב - צריך להכין עם מים רתוחים קרים ולחמם לפני ההאכלה אני מניח שזה יפתור את הבעייה ללא תרופות

23/10/2011 | 10:28 | מאת: אמא

אנחנו חווינו בדיוק אותו דבר (את האנפמיל לא ניסינו) וברגע שעברנו לאקסטרה קר חל שיפור משמעותי. גם הפליטות פחתו וגם נראה שהבטן נרגעה. רק בריאות!

23/10/2011 | 16:40 | מאת: רונית

אצלנו זה עזר לקטן כבר מהשימוש הראשון..