קושי ביציאות

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

18/10/2011 | 08:31 | מאת: ענבר

שלום בני בן שבוע. יונק לפי דרישה אוכל היטב. בימים האחרונים יש יציאה אחת ביום צהובה ונוזלית שיוצאת לאחר מאמץ ולחיצות. הוא לוחץ כמה פעמים ביום ונראה מתאמץ אך יש רק יציאה אחת. האם תקין? כיצד ניתן להקל עליו? תודה

18/10/2011 | 17:47 | מאת:

היציאות תקינות ולא צריך לעשות כלום הלחיצות ללא היציאה לא מעידות על עצירות , היציאה הנוזלי והרכה כמובן שאינה עצירות. במשך הזמן הכול יסתדר