שיעול מלווה בלחה

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

07/10/2011 | 12:30 | מאת: ליטל

שלום, בני בן החודש משתעל כבר יומיים בשיעול טורדני המלווה בלחה. בלילה ממש נחנק מספר פעמים דבר שהבהיל אותי נורא. האם יש מה לעשות? נבדקנו אצל רופא לפני ארבעה ימים בשל הצטננות קלה והוא אמר שהכל בסדר עם הקטנציק. מצפה לתגובה. ליטל.

07/10/2011 | 16:46 | מאת:

ככול הנראה קצת הצטנן . בגילו אין הרבה מה לעשות - להשכיב עם ראש מעט מורם , מכשיר אדים בחדר, אם יש נזלת - טיפות מי מלח לאף (מרככות את הנזלת , לא מייבשות) החלמה מהירה גמר חתימה טובה