מסרב בקבוק

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

30/09/2011 | 13:12 | מאת: ולאא

אני הלכתי על גזים בגלל שבזמן האכילה לפעמים יש קולות מהבטן אי אפשר שהתינוק מצא קשר בין הבקבוק לגזים בגלל זה הוא מסרב אותו??? שנינו את סוג החלב מחלב פרה לצמחי להכול ולא עזר

30/09/2011 | 20:10 | מאת:

יתכן ובולע אויר בזמן המציצה מהבקבוק - נסו להחליף סוג של הבקבוק והפיטמה. כמו כן אם יש קולות של גזים מהבטן בזמן האוכל - נסו נוטרמיגן (אוכל היפואלרגני , טוב יותר!! מהצמחי. יש לו ריח לא נעים ולכן להוסיף מעט סוכר ענבים לשיפור הטעם ) קונים אותו במרשם מרופא