פליטות

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

18/09/2011 | 14:58 | מאת: מיכל

שלום רב. כתבתי לך כבר בעבר על כאבי בטן וחשד לריפלוקס ושהחלפנו לבן שלי את התחליפים כמה פעמים ובפעם האחרונה כתבתי לך שניסינו ללא המלחה לתת לו נוטרמיגן. המצב היום הוא כזה - בני בן הכמעט 7 חודשים נראה שסובל מכאבי בטן. היום הוא אוכל אנפמיל AR וגם נותנים לו זנטק. נראה שיש שיפור קל בלבד וכמובן כל זה אחרי רופא ילדים, בדיקות דם, אולטרסאונד בטן וגסטרו. הגסטרו הוא זה שנתן לנו לתת זנטק. הבעיה היא שבימים האחרונים הוא פולט.. לא הרבה אבל פולט. האם יש משהו שצריך לשים לב אליו או האם זה בכלל הגיוני שפתאום החל לפלוט? תודה

18/09/2011 | 22:12 | מאת:

מטרת הטיפול אינה למנוע לחלוטין את הפליטות אלא להפחיתן ולמנוע את הנזק לוושט וכמובן למנוע האטה בגדילה יתכן וחולה כעת בוירוס מעיים ולכן פולט יותר או שכמויות האוכל (אם הגדלתם לו) הינן יותר מידי בשבילו צריך להמתין מס' ימים ולראות מה קורה