הקאות לילה

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

17/09/2011 | 09:31 | מאת: רחל

ילד בן 7 ,כבר שבוע יש לו הקאות לילה -יום כן -יום לא ,פעם אחד בלילה הוא מקיא ללא חום ושלשולים ,סמנו לב, שכנראה עקב רגישות למוצרי חלב כי בלילה שלפני הוא לא אוכל חלבי הוא לא מקיא רופאה אמרה לתת פרוביואטיקה ותרופות נגד גזים שאלה כמה זמן זה יכול להימשך ואם יש תרופות נגד חיידק הרגיש לחלב חוץ מפרוביואטיקה?

17/09/2011 | 15:46 | מאת:

אם מדובר ברגישות לחלב , אפשר לתת לקטאזים - האנזים שמפרק את החלב. קונים ללא מרשם בסופר פארם, או בבתי המרקחת - אפשר לפתוח את הקפסולה ולערבב בחלב

17/09/2011 | 19:27 | מאת: רחל

שגורם להקאות לילה (עקב אכילת אוכל חלבי) להיעלם , כי לקטאזים לא גורמים לוירוס להיעלם אלא מפרקים חלב ומונעים התנגשות עם הוירוס ... תודה