בן 8 חודשיםען כאבי בטן עזים וגם גזים...

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

15/09/2011 | 14:40 | מאת: גלי

שלום רב, בננו בן כמעט 8 חודשים ניזון מהנקה, וטעימות של פירות ומרקי ירקות, מאוד רגיש בבטנו...תמיד היה כך.. כתינוק ינק טוב עלה במשקל טוב אך פלט המון... היתה תקופה של יציאות פעם ב4 ימים, והיום הוספנו לו חיידקים פרוביוטים (של אלטמן= פעם 1 בארוחת הערב) יש שיפור בתדירות היציאות. אך עדיין יש לילות קשים ובכי של כאבים עזים !! הילד מתפתל..וגזים... אני יודעת שזה גזים (ולא נניח שיניים) כי הוא מתאמץ בוכה ורק כשמשתחרר...הוא נרפה. לאחרונה ניסינו להוסיף קוואקר , הוא מאוד אוהב ונהנה, אך העיכול... לא כ"כ... הילד סקרן ורוצה מוצקים... מהי הדרך? האם יש לשלול מוצרי מזון מיוחדים?? ניסיתי להמנע ממוצרי חלב לשבועיים.. ללא הואיל..האם עלי לנסות להוריד מוצרי חיטה?? אנו חסרי אונים...איך להקל עליו?? חוץ מתופעות בטן אלה.. הוא חייכן, תקשורתי, זוחל ונעמד...היש לך עצה... חבל לנו הסבל שלו... תודה רבה גלי

15/09/2011 | 21:29 | מאת:

נסי להוציא מהתפריט את הקטניות אם אין שיפור -לפנות לגסטרו' ילדים

18/09/2011 | 17:20 | מאת: אוסנת

שלום גלי, בהחלט מבינה לליבך, תקופה הגזים יכולה להיות נורא מתסכלת. הקטן שלי גם סבל מגזים עד לאחרונה (בן 9 חודשים) ובהמלצת הרוקח כבר מגיל קטן כשאשר רק התחיל לסבול מהם נתתי לו טיפות גרפווטר שהקלו משמעותית, כך שמניסיוני האישי אני יכולה להגיד לך שזה עזר והקל על כולנו.