דחוף מאוד לחוצה ?

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

12/09/2011 | 23:12 | מאת: אימא דואגת

ביתי פגית בת חודשיים כעת במשקל תקין בהתחלה נתתי הנקה + מטרנה ראיתי שהיא סובלת מגזים עברתי להנקה +סימילאק נכון להיום ביתי נורא סובלת ומתפתלת מכאבים לא מובנים האם זה גזים ? היא בקושי אוכלת וכן היא משלשלת (שילשול בצבע ירוק חזק נוטה לשחור) חשוב לציין כי חלפו מזה שבועיים מחיסון הרוטה האם זה קשור לשינוי בין מטרנה לסימילאק או שמע החלב שלי לא טוב (החלב הפך להיות מימי מאוד האם זה תקין?)מה עליי לעשות ?

13/09/2011 | 21:26 | מאת:

החלב שלך תמיד טוב יתכן ומדובר בתגובה לחיסון נגד רוטה אך מאחר והיו גם תגובות לא טובות למטרנה לדעתי כדאי לנסות נוטרמיגן - תחילף חלב היפואלרגני. קונים במרשם אנא פני לרופא הילדים שלכם