שלשולים אצל תינוקת

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

04/09/2011 | 10:01 | מאת: יעלה

תינוקת בת כמעט ארבעה חודשים, ניזונה מסימילאק. סובלת כבר שבועיים משלשולים. תרבית לרוטה וחיידקים . טפילים חזרה שלילית. השלשולים אומנם כ- 6 פעמים ביום אבל הם מעטים מאוד, כל פעם מעט מאוד נוזל מיימי יחסית. מעבר לזה אוכלת כרגיל, עולה במשקל%2

04/09/2011 | 22:49 | מאת:

יתכן ומדובר בחסר לקטאז (האנזים המפרק את סוכר החלב) משנית לזיהום שהיה נסי לתת פורמולה צמחית לשבועיים (במקום סימילאק , איזומיל)