יציאות אצל בן חודש

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

24/08/2011 | 12:19 | מאת: מיטל

שלום! יש לי בן, בן חודש ורציתי לשאול כמה יציאות צריכות להיות לו ביום? הוא ניזון בעיקר מסימילאק. יש לו יציאה אחת ביום וגם אותה הוא בקושי עושה אני צריכה לעזור לו כדי שיעשה. תודה

25/08/2011 | 22:30 | מאת:

מס' היציאות משתנה בהתאם לסוג המזון יניקה/תמ"ל בעיקרון היציאות צריכות להיות רכות/מימיות, למס' האבסולוטי ביום יש חשיבות משנית אם היציאה מאומצת מאוד או עם עזרה צריך לפנות לרופא לשם בדיקה