כמה זמן תינוק בן 3 חודשים יכול להיות בלי יציאה?

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

14/08/2011 | 10:34 | מאת: רוויה

בני האהוב והבכור בן ה-3 חודשים, לא מרבה ב"יציאות". אני מניקה ברוב היום ונותנת לו 2 בקבוקים של סימילאק 120 מ"ל כל אחד מהם. מה תקין עבור תינוק גילו מבחינת "יציאות"?

14/08/2011 | 18:52 | מאת:

חלב אם הינו דל שארית ולכן היציאות יכולות להיות גם כול מס' ימים כול זמן שאוכל , מרגיש טוב והיציאות רכות (יציאות של תינוקות יונקים הינן בד"כ נוזליות עם גרגירים כמו סומסום או קוטג')- אין בעייה