גזים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

11/08/2011 | 23:42 | מאת: מיטל

היי אני רושמת שוב את השאלה מאחר ולא ענית לי אני אשמח מאד לקבל את תשובתך...יש לי תינוק בן 3 חודשים עברנו איתו כבר את התקופה של הגזים. הוא באי שקט כבר 4 ימים עם כאבים עזים מהבטן ותוך כדי אני מרגישה שהוא משחרר גזים. הוא לא מפסיק לבכות. יש שעות שהוא גם רוצה לאכול ולא מצליח כי הוא ממש מתכווץ. מה זה יכול להיות? (הוא ניזון ממטרנה אקסטרה קייר). יש מצב שהוא פיתח אלרגיה לחלב? או שגזים חוזרים?

12/08/2011 | 22:39 | מאת:

בד"כ הגזים של התינוקות חולפים ולא חוזרים. יתכן וחלה בוירוס/חידק מעיים, מאחר והפורום אינו מיועד ואינו תחליף לבדיקת רופא - אנא פני איתו לבדיקת רופא בהתאם לנהלי הקופה בה אתם מבוטחים