גזים בלילה לתינוקת

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

11/08/2011 | 08:10 | מאת: נעמי

שלום, ביתי בת 3.5 חודשים.ניזונה ממטרנה אקסטרא קייר מיום היוולדה. היא שותה 5 ארוחות של 150 מ"ל- 160 מ"ל. היא סובלת מגזים בעיקר בלילה. היא משחררת המון גזים בשינה ובוכה. אני מנסה להקל עליה עם "בייבי זים". יש לה יציאה אחת ביום (רכה בצבע ירוק בדר"כ). חשבתי שבגיל 3 חודשים הכאבי בטן עוברים, אך אצלה זה לא עבר אף קצת החמיר.היא ישנה על הבטן ובלילה שהיא בוכה אני הופכת אותה ושמה כרית והיא נרגעת. מה לעשות? האם זה נורמאלי שזה בלילה? תודה נעמי

11/08/2011 | 21:59 | מאת:

הגזים לא תמיד חולפים בגיל 3 חודשים ולעיתים נמשכים עוד פרק זמן , סבלנות ובקרוב יעברו. אם לא כתבי בשנית

14/08/2011 | 11:27 | מאת: מירב

נכון, גם אצל הגוזל שלי הגזים נשארו קצת מעבר לגיל 3 חודשים, מה שנורא הקל עלינו לעבור את התקופה הזו זה גרפווטר שהתחלתי לתת לו וכמובן שעיסוי הבטן גם מרגיע.