גזים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

10/08/2011 | 18:36 | מאת: מיטל

יש לי תינוק בן 3 חודשים עברנו איתו כבר את התקופה של הגזים. הוא באי שקט כבר 4 ימים עם כאבים עזים מהבטן ותוך כדי אני מרגישה שהוא משחרר גזים. הוא לא מפסיק לבכות. יש שעות שהוא גם רוצה לאכול ולא מצליח כי הוא ממש מתכווץ. מה זה יכול להיות? (הוא ניזון ממטרנה אקסטרה קייר)

10/08/2011 | 19:04 | מאת: מיטל

יש מצב שבגיל 3 חודשים הוא מפתח אלרגיה לחלב? (מטרנה) וזה מה שגורם לו שוב לכאבי בטן וגזים? הוא לא נותן לי לגעת לו בבטן ולקפל לו את הרגליים לבטן. הוא כבר 4 ימים צורח