תינוק שלא עולה במשקל ולא מסוגל לאכול הרבה

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

08/08/2011 | 14:43 | מאת: shironi6

בני בן שבועיים. עקב הקאות מאכילת סימילאק ומטרנה (איני יכולה להניק) הוא אוכל פרוגסטמיל. הוא מצליח לאכול כ 55 מ"ל סה"כ. יותר מכך הוא כבר פולט הרבה. הוא שוקל 3.070 במהלך עשרת הימים מאז שוחרר מבית חולים. הוא לא עולה. לי נראה שהוא כבר התרגל לטעם הדוחה, ולכן המתקתו לא תסייע. נראה שהוא פשוט לא יכול לאכול יותר. מבדיקה של בית חולים אינו סובלת מהצרות או חסימה במעיים. מה עושים?

08/08/2011 | 20:55 | מאת:

ראשית צריך לשקול אותו על אותו משקל , על מנת לוודא אם עולה/לא עולה במשקל אם עדיין פולט הרבה נסי לעבור לאנפמיל AR , קונים במרשם (מזון לתינוקות שפולטים, סובלים מרפלוקס ושטי)