גזים? אי סבילות? רפלוקס?

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

27/07/2011 | 09:57 | מאת: לולי שלי

שלום דר' לאחר חודש וחצי וכמעט מיום שנולדה ילדתי (בת חודש וחצי), יש לה כל לילה התפתלויות ומנסה לישון ללא שקט לאורך כל הלילה, כשזה מתחיל מההאכלה.-משתמשת בתמ"ל מטרנה. הכאבים ממשיכים עד שעות הבוקר , ולפעמים ההתפתלויות גם מתחילות לאחר ארוחה במהלך היום. נראה כי האוכל לפעמים עולה לה לאחר זמן ממושך לאחר הארוחה. נותנת לה סימיקול, עוזר מעט.. תודה על תגובתך

27/07/2011 | 23:30 | מאת:

התיאור מתאים לרפלוקס ושטי, אנא פני לרופא הילדים על מנת לקבל טיפול ,עדיף לנסות אנפמיל AR (לתשומת ליבך להכין עם מים רתוחים קרים ואז לחמם את הפורמולה על מנת שלא יהיו גושים)