כאבי בטן בלילות

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

19/07/2011 | 12:38 | מאת: א

שלום רב! בני בן שנה ומאז שהוא נולד הוא סובל רבות מבעיות בדרכי העיכול שמתבטאות בעיקר בכאבי בטן והתפולויות בלילות. היינו אצל שני רופאים מומחים, כל אחד מהם אמר דבר אחר, ואחת מהן אבחנה שיש לו רפלוקס. מאז שהוא התחיל לאכול מוצקים הפליטות הפסיקו, אבל ישנה בעיה נוספת: ישנם לילות רבים שהוא סובל מקשיי שינה (מתעורר פעמים רבות בבכי היסטרי או בוכה מתוך שינה) שנראים לנו ככאבי בטן(בדר"כ שומעים גם פליטות של גזים) כך הוא סובל כל הלילה ובבוקר בדר"כ הוא עושה בטיטול, יציאות שאינן קשות אלא רגילות. בשעות היום אין לו כלל קושי לעשות והוא אינו סובל מעצירות וכד. האם התופעה מוכרת? האם יש מה לעשות בנידון? אנחנו סובלים כבר שנה ועדיין לא מצאנו פתרון. נשמח לעצה. תודה רבה!

20/07/2011 | 22:30 | מאת:

אפשר לנסות כלכלה ללא לקטוז (ללא מוצרי חלב , נוטרמיגן במקום הפורמולה הרגילה ) יתכן ומדובר ברגישות לחלב