דם בצואה לאחר תרביות תקינות לתינוק בן שבועיים וחצי

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

16/07/2011 | 01:25 | מאת: אורית

שלום דוקטור, לקחתי את בני לביה"ח עקב שילשולים למשך יומיים הקאה חד פעמית ופס דם ביציאה אחת . אשפזו אותו למשך 3 ימים וכול הבדיקות יצאו תקינות . כבר ביום הראשון שהגענו החלפנו לו את האוכל לנוטרמיגן עקב חשש לאלרגיה לחלב, במקביל הוא גם קיבל טיפול אנטיביוטי בביה"ח. השילשולים פסקו , והילד סה"כ נראה טוב. ביומים האחרונים יצאו לט פצעים מסביב לפי הטבעת מדממים, וגם במואה היה שוב דם , פנינו למוקד וחל שיפור משמעותי תוך יום אחד. ובכול זאת היום באחת משתי היציאות שהיו לו ראיתי פסי דם בתוך הצואה , כלומר זה נראה שזה לא עקב הפצעים החיצוניים . האם כדי ללכת שוב לביה"ח או שזה סובל דיחוי לבדיקת רופא מטפל בקופ"ח ? ובנוסף איך אני יכולה להיות בטוחה שאכן מדובר באלרגיה ולא בווירוס ? האם יש בדיקה ספציפית כדי לדעת בוודאות שהוא אכן אלרגי לחלב?

20/07/2011 | 22:21 | מאת:

הפורום אינו מיועד לפתרון בעיות דחופות צריך לבדוק אותו ובעיקר את פי הטבעת , אם יונק - האם יש לך פצעים בשדיים? (יתכן ובולע דם) בדיקה לאי סבילות לחלב אינה מדוייקת בגילו - לכן מטפלים אנא פני לרופא המטפל