שלשול אצל תינוקות

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

01/08/2010 | 07:36 | מאת: יעל

בני בין החודשים ניזון ממטרנה, מזה כמה ימים יש יציאה של שלשול פעם אחת ביום בבוקר (לפני כן היתה יציאה רגילה).הילד אוכל באופן תקין ועירני, לא בוצא שינוי בכמות או בסוג המטרנה. האם יש צורך לבדוק נושא זה כבר עכשיו רק או במידה וימשיך?

01/08/2010 | 20:29 | מאת:

ערב טוב אם מרגיש טוב ללא חום, אוכל היטב ויש יציאה מימית פעם ביום, אין צורך בהמשך בירור . אם היציאות השלשוליות נמשכות עוד מס' ימים - כדאי לפנות לרופא הילדים. כדאי להגיע עם טיטול ובו השלשול על מנת שרופא הילדים יוכל להתרשם ממנו.