חמישה ימים ללא יציאות

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

02/09/2010 | 21:45 | מאת: נירית

שלום בני בן חודשיים . בחודש האחרון ישנה ירידה בתדירות היציאות שלו. היציאות כל יומיים שלושה. היום יום חמישי והיציאה האחרונה שלו הייתה ביום ראשון. אני מניקה ונותנת תוספת של בקבוק פעם ביום ( בעקבות בעיית הנקה באחד השדיים). אני יודעת שתינוקות יונקים יכולים להמעיט ביציאות . אבל הפעם זה מלחיץ. מה לעשות?

02/09/2010 | 22:09 | מאת:

תינוקות יונקים מפרישים צואה בתדירות הנעה בין לאחר כל ארוחה ועד פעם בשבוע. אם אוכל היטב ורגוע בין הארוחות , אפשר לחכות אם לא רגוע ואוכל מעט - רצוי שיבדק ע"י רופא ילדים על מנת לבדוק שאין פיסורה (שריטה) בפי הטבעת כגורם לעצירות, או בעייה אחרת בעטיה אין יציאה.