שימוש בסל קל בעיות גב

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

12/07/2010 | 13:38 | מאת: אליהו

שלום וברכה. התינוק החמוד שלנו (בן 3 שבועות) סובל קצת מגזים וכדו' וכמובן בוכה קצת במשך היום. לאחר כמה נסיונות גילינו שישיבה בסלקל תוך נידנודו והשמעת רעש קל ומונוטוני מרגיעים אותו והוא נרדם.. שאלתי היא: האם להניח תינוק בגיל שכזה שעות לא מעטות בסלקל הוא דבר לא מומלץ העלול להשפיע על התפתחותו?? מקוה שהתשובה שלילית, כי הוא ממש נרגע בסלקל.. אבל כל תשובה תתקבל בברכה כמובן.. תודה

12/07/2010 | 14:30 | מאת:

אכן אפשר להשאירו ב"סל קל" לשעות רבות ללא שום חשש אך כדאי גם לגוון ולהרדימו במיטה על מנת שיתרגל לישון גם במיטתו (מאחר והקוליק הינו בערב/לילה - לתת לו לשיון במשך היום במיטה ובלילות הקשים להעבירו לסל קל)