בייביזים וגליכול

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

01/07/2010 | 00:52 | מאת: אליאב

בני בן 4 שבועות סובל מגזים ניסיתי גרפווטר אר4 או משהו כזה... ועכשיו התחלתי בייביזים והבנתי שיש הגבלה בכמות... האם ניתן לשלב את זה עם גליכול? חלק מהארוחות בייבי זים וחלק גליכול?

01/07/2010 | 21:23 | מאת:

אפשר לשלב את שני התכשירים , אך על מנת להשיג יעילות טובה כדאי להשתמש בהם לפי ההוראות. כלומר לבחור באחד מהם מנסיוני , הורים רבים דיווחו על הקלה עם גליכול. כמו כן אפשר להקל עליו ע"י נשיאה על הידיים בתנוחת שכיבה על הבטן (הראש חזה ובטן נשענים על האמות שלך) לילה טוב