המלצות

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

25/08/2010 | 17:51 | מאת: דר' אביבית

שמתי לב שרוב ההמלצות שלך ומהנסיון שלך הם מוצרים של חברה אחת אתה עובד שלהם ? מה התמורה ?

25/08/2010 | 23:16 | מאת:

1. אינני עובד שלהם 2. אינני מתוגמל על התשובות 3. אלה התרופות בהן אני משתמש בקו ראשון לפציינטים שלי מאחר ומנסיוני עוזרות. אם אין שיפור אינני מתעקש/מתבייש/נמנע ומחליף טיפול לפי הצורך ולטובת הפציינטים. מאחר והפורום "צעיר" , ספרתי רק 11 פניות ,לא כולל הודעת הפתיחה. כולל שאלתך ושאלות על חיסון רוטה , בעיות שינה במעבר לתמ"ל, נראה לי שקשה להעריך סטטיסטית את העדפותי כמו כן לא היו פניות חוזרות על כשלון טיפולי ובקשה ליעוץ חוזר כך שעדיין לא היתה לי הזדמנות להמליץ על תרופות אחרות. 4.את צודקת , שניהם של אותה חברה ,מעולם לא חשבתי על כך. במחשבה שנייה - אני גם ממליץ על אקאמול ורושם מוקסיפן(רק אם צריך) שניהם של חברת "טבע" ולעיתים באותו ביקור במרפאה. אין לי מניות ב"טבע".אך אני כן מקבל מהם מדבקות לחלק לילדים (-: 5. אני מקווה שהפורום יתפתח ושבמשך הזמן תראי שהמענה כולל גם המלצות לתרופות אחרות מן הסתם קו שני שלי לבעיות הללו. 6. אנא קראי את תשובתי לשאלה הקודמת על gripwater