גזים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

09/07/2014 | 18:00 | מאת: יאנה

יש לי תינוקי בן 1.5 חודשים וכיוון שזה ילד ראשון אין לי שום אינדיקציה מהו כאב סביר של גזים. נראה שהוא סובל מאוד מאוד... מזה כמה שבועות הוא אוכל נוטרילון קומפורט וסימיקול לפני כל ארוחה ובכל זאת מתקפל מכאב וצורח עד כדי שאיני מצליחה לעיתים להרגיע. הינו אצל הרופאה שבדקה אותו ואמרה שזה רק גזים ולא משהו אחר. השאלה אם זה לא מוגזם שרוב היום הוא עם כאבים ומה עוד ניתן לעשות?

11/07/2014 | 00:58 | מאת: מריסה

בתרו אחת שיש לה קצת ניסיון, הכאבים של הגזים הם מאוד מאוד חזקים והתינוק בערך עד גיל חודשיים וחצי פחות או יותר, מאוד סובל. השעות הכי קשות הן שעות הערב אבל התינוק יכול גם לבכות במהלך היום ולפעמים גם לא לינוק/לאכול טוב. אנחנו ניסינו ה-כ-ל ממש הכל עם איתיצ'וק המתוק ורק הגרפווטר עזר בסופו של דבר. ותתעודדי, עוד חודש-חודשיים זה מאחורייך