הופעה של גזים בגיל חצי שנה

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

08/07/2014 | 08:36 | מאת: יפית

שלום בני בן חצי שנה ובימים האחרונים סובל מכאבי בטן אי נוחות וגזים דבר שהופך אותו לעצבני ובכיין והכי קשה, מונע ממנו שינה הוא מתעורר בבכי משחרר קצת וחוזר לישון. לא מזמן התחלתי לתת לי מוצקים ובעקבות עצירות קשה שנגרמה לו חזרתי להנקה מלאה. בנוסף הוא עבר חיסון של חצי שנה לפני שלושה ימים והקיא כמה פעמים. מה אני יכולה לעשות כדי צהקל עליו ובכלל שכולנו נוכל לישון ולא לקום כל שעה לפחות עד שההתקף עובר. יש לציין שהוא התחיל להוציא שיניים וכבר יצאו לו שתי השיניים הקדמיות