גזים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

27/06/2014 | 03:03 | מאת: מאיה

לרופאים שלום,בתי בת החודשיים סובלת מגזים מאוד,היא יונקת, הפסקתי חלב ומוצריו וזה מעט השתפר אך כל היום היא נראית רגועה אך מתווכצת מתוך שינה עד שיוצאים הגזים או היציאה ואחרי האוכל אפילו היא מתכווצת וכאילו נוהמת כדי לעכל את המזון דבר שמלווה בבכי אי ואי נוחות,היא לא ישנה את מכסת השעות שלה,אני שותה זירעי שומר ויש מעט הקלה -פחות בכי,יש לי התלבטות לגבי פרוביוטיקה, האם לתת? ועד איזה גיל,תודה לכם

01/07/2014 | 22:57 | מאת:

פרוביוטיקה מאושרת בארץ מגיל חצי שנה בחו"ל נעשו מחקרים שהראו יעילות מסוימת בטיפול בגזים בתינוקות מגיל חודש

02/07/2014 | 07:59 | מאת: ענת

היי מאיה, לשומר אכן יש סגולות של הקלה על כאבי בטן אבל כדי שהתה שומר ישפיע ויעבור לתינוק צריך לשתות גלונים וזה לא באמת פרקטי. לכן עדיף שתנסי לתת לה תכשיר להקלה בגזים שמכיל שומר. יש לך את גרפווטר שמבוסס על שומר ואניס (טבעי לגמרי) ומאוד מקל! את יכולה לעשות עיסויים עם שמן נבט החיטה וגם להכניס אותה למנשא עירסול שמאוד מרגיע.

02/07/2014 | 13:25 | מאת: רוני

גם לבן שלי הייתה את אותה הבעיה התחלתי להשתמש בהמלצת צוות הרוקחים של ראשונים פארם בטיפות הומאופתיות שנקראות מפיג N - עשה פלאים !!! שווה לנסות...