בן 10 ימים עם גזים?

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

22/04/2014 | 22:45 | מאת: שיר

בימים האחרונים הבן שלי התחיל ממש לבכות בצרחות כמה שעות אחה"צ. גם בלילה ישן רע ומתעורר הרבה. הוא רק יונק. היציאות שלו לא השתנו ותקינות. התייעצתי עם רופא ילדים שאמר שזה גזים ושזה יעבור בגיל שלושה חודשים בערך. זה לא התחיל קצת מוקדם? יש דרך להקל עליו?

27/04/2014 | 22:56 | מאת: שיר

27/04/2014 | 23:24 | מאת:

אכן נשמע כגזים אפשר לנסות סימיקול...

28/04/2014 | 08:41 | מאת: סופיה

אצלי עוזר מאוד לעשות לקטנה עיסוי בטן. עשיתי קורס מיוחד אבל יש גם סרטונים ביו טיוב שאפשר לראות. חוץ מזה יש כל מיני תרופות טבעיות שאפשר לקנות בבית מרקחת והן מקלות קצת. סימיקול לא ניסיתי. בהצלחה!

01/05/2014 | 13:14 | מאת: ליאת

מה שלי הכי עזר זה טיפות הומאופתיות שנקראות מפיג N ממש הקל ועזר לקטנה שלי