לוסק מטרנה ואינפמיל

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

27/03/2014 | 14:52 | מאת: שרון

שלום, בני בן שלושה וחצי חודשים סובל מריפלוקס סמוי,התחיל טיפול באינפמיל כמה ימים שעשה לו עצירות קשה, פנינו לרופא שנתן לו לוסק שאלתי היא האם אפשר לשלב כמה ארוחות ביום מטרנה וכמה ארוחות ביום אינפמיל בשביל לעזור לו עם העצירות? זה יכול לעשות לו נזק, כמו כאבי בטן או חוסר יעילות לתרופה או לאינפמיל? האם בכלל אפשר לתת רק מטרנה עם לוסק.? מעדיפה...

02/04/2014 | 22:30 | מאת:

כול התשובות נכונות אך שילוב של אנפמיל ומטרנה יפחית את אפקט ההסמכה של האוכל של האנפמיל אפשר גם לנסות לוסק +מטרנה בלבד