גזים עצירות וריפלוקס

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

10/03/2014 | 16:18 | מאת: מירן

התינוק שלי בן 4 חודשים, סובל מגזים (מרים פתאום את הרגליים למעלה גם מתוך שינה, הרבה גרפסים בכל שעות היום) כמו כן הוא גם סובל מעצירות שמתבטאת בקקי קשה מאוד, לעיתים יוצא עם דם טרי מסביב לקקי בהתחלה שלו ומאמץ בעשיית הקקי, בפעמים האחרונות שמתי לב לקקי שחלקים ממנו הם שחורים עם חלקים שבמרקם של נזלת. אנחנו נותנים לו נוטרילון ar בגלל ריפלוקס שאני חושבת שנגרם מגזים שמעלים למעלה את האוכל, הנוטרילון מאוד עוזר לתופעה הזאת ולכן אני לא רוצה לתת לו תמ"ל ללא הסמכה. קבעתי תור לגסטרו ילדים אך זה רק בשבוע הבא. אשמח לדעת מהי דעתך. תודה רבה!!

15/03/2014 | 17:57 | מאת:

כדאי לחכות ליעוץ גסטרו' צריך לבדוק אותו לפני שמגיעים לאבחנה

17/03/2014 | 14:20 | מאת: נופר

את יכולה לנסות גם אינפמיל לנו זה עזר מאוד!