גזים באמצע האכלה מבקבוק

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

23/02/2014 | 18:03 | מאת: הילה

בני בן חודשיים , הוא מתחיל לאכול מהבקבוק ולאחר כמות מסויימת (בערך 60 מל) מתפתל, מאדים ומשחרר צרורות של גזים. זה גורם לו להפסיק לאכול. ולאכול חצאי ארוחות. מה גורם לכך שדווקא באמצע האוכל כואבת לו הבטן? לציין שניסיתי בהתייעצות הרופא להאכיל בנוטרמיגן- ללא שיפור. אוכל סימילאק אדוונס ,יציאה אחת ביום תקינה בצבע ירוק זית. אודה לחוות דעתך!

01/03/2014 | 23:20 | מאת:

לתינוקות יש רפלקס הגורם להפרשת צואה כאשר הקיבה מתרחבת מאוכל נסו להאכיל אותו יותר לאט