תולעים חוזרים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

10/02/2014 | 14:50 | מאת: שלומית

בתי בת 4 סובלת כבר יותר משנה כל חודשיים מתולעים - לילה של צרחות נוראיות. אנחנו נותנים מיד וורמוקס וזה נפתר תוך יום אך חוזר כל חודשיים, למרות המנה החוזרת לאחר שבועיים (בעלון של התרופה בפען האחרונה היה כתוב גם מנה שלישית לאחר שבועיים נוספים. האם זה מוכר לך ומומלץ?). איך מסיימים עם זה? כמה וורמוקס כבר אפשר לתת שוב ושוב? טיפות R56 לא עזרו. האם כל המשפחה חייבת לעבור את הטיפול בוורמוקס למרות שאיננו סובלים מגרד? אם כן, האם מותר בהנקה לקחת וורמוקס?

10/02/2014 | 22:48 | מאת:

צריך ללמד אותה הרגלי היגיינה ולהזכיר לה שגם בגן ואצל חברות להקפיד עליהם בבית לחטא את השירותים לעיתים קרובות יתכן וההדבקה הינה מאחד מבני הבית שאינו סימפטומטי או משירותים מחוץ לבית מאחר והתכיפות של ההדבקות גבוהה מאוד למרות שבד כ אינני ממליץ על טיפול משפחתי כן לשקול עם הרופא שלכם טיפול משפחתי