גזים אצל תינוקת בת חודשיים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

21/01/2014 | 15:32 | מאת: יעל

שלום ד"ר. מגיל שבוע לביתי יש כאבי בטן שבהתחלה היו מלווים גם בעצירות אך עברנו ממטרנה לסימילק והעצירות נפסקה, אך הכאבים מהגזים נמשכים ומלווים אותה במהלך כל היום. היא מתאמצת ומתעוותת המון, אולי 5-6 שעות ביום ואפילו יותר. ניסינו גרפווטר וסימיקול ושניהם לא עזרו. לתינוקת יציאה תקינה פעם ביום, ולפניה ואחריה היא עדיין מתאמצת ובוכה מגזים. מה עוד אפשר לעשות והאם זה מצב תקין?

25/01/2014 | 10:13 | מאת:

לא כתבת אם היא פולטת אם לאו לכן אני מניח שלא אפשר לנסות פורמולה ללא לקטוז