גזים ועצירות

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

20/01/2014 | 15:54 | מאת: מאיה

שלום בני בן שישה שבועות וניזון מהנקה ושילוב של בקבוק עד שני בקבוקי תמל ביום. הגזים שלו מדיפים ריח רע וחריף ועברו 4 ימים מאז היציאה האחרונה שלו. האם זה תקין ומה ניתן לעשות על מנת לסייע לו ?

25/01/2014 | 10:12 | מאת:

הפורום אינו מיועד לבעיות דחופות

25/01/2014 | 22:49 | מאת: מאיה

היציאות של בני אינן סדירות ופניתי בשאלה על מנת להבין אם זה תקין ואם יש דבר שיש ביכולתי לעשות על מנת לסייע לו בזירוז היציאות אודה לתשובתך

28/01/2014 | 09:38 | מאת: רוני

היי יכולה להמליץ לך על פורמולה הומאופתית מבית הפלא ופלא קוראים לה מפיג N ממש מקלה על המצב