הודעת פתיחה

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

28/06/2010 | 16:44 | מאת:
גולשים יקרים, אנו שמחים לבשר לכם על פתיחתו של פורום גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות. גלישה פורייה צוות האתר
26/08/2010 | 14:12 | מאת: רועי

ד"ר שלום רב בני בן חודש והוא סובל מגזים אנו נותנים לו את הגרפווטר,בהתחלה זה עזר עכשיו פחות רציתי לדעת אם יש טיפות אחרות שאת ממליץ עליהן? ודבר נוסף הוא שגילינו שהילד ישן על הבטן הוא ישן יותר טוב והוא יותר רגוע ושליו הוא מסובב את הראש מצד לצד בלי בעיה זה אופיני לגילו האם זה בסדר או לא? כי גם בלילות אנו רוצים להשכיבו על הבטן תודה רבה ויום טוב.

30/08/2010 | 21:23 | מאת:

אם גריפווטר לא עוזר אפשר לנסות סוג אחר למשל גליכול. מטרת ההשכבה על הגב הינה להפחית את הסיכון למות עריסה.לכן מומלצת שינה על הגב סיבוב הראש מצד לצד בזמן שכיבה על הבטן הינו דבר טבעי מלידה