גזים טורדניים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

20/12/2013 | 09:58 | מאת: מירי

שלום דר, בני בן 12.5 מזה כשנה הוא סובל מגזים שבדך כלל מורגשים יותר בשעות הערב לתוך הלילה אפילו מתוך שינה ניתן לשמוע זאת. מבחינת תזונה הוא אוכל גם ירקות גם פרות, בדך כלל בצהריים בישול. בעוד בחודש יש לו טיול כיתתי שבו הוא אמור לישון עם עוד שני חברים בחדר ובעיה זו מאוד מטרידה אותו. האם זה סימן לבעיה מסויימת? אודה לחוות דעתך, ואשמח לשמוע מה ניתן לעשות. תודה

21/12/2013 | 10:13 | מאת:

נסו להמנע מחלב ומוצרי חלב ולראות מה קורה כמו כן להמנע מקטניות , כרוב צנון יש גם טיפול תרופתי להפחתת כמויות הגזים (צריך לפנות לרופא)