פליטות מרובות

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

15/12/2013 | 13:15 | מאת: נינה

שלום רב! ביתי בת 6 וחצי חודשים סובלת מרפולוקס קל. משתמשים באינפמיל כבר חודשיים אחרי שניסינו את רוב סוגי האוכל עדיין ישנם פליטות מרובות גם אחרי 2 ארוחות מוצקים ביום. האם גביסקון או אלקיגל קיד יכול להפחית את כמות הפליטות? הבנתי שיש טיפול הומאופתי שגם יכול לסייע?

16/12/2013 | 23:06 | מאת:

המטרה של התרופות שרשמת הינה למנוע את הצרבת ולא להפחית פליטות אינני מתמצא בהומאופטיה

25/12/2013 | 09:42 | מאת: גילה

גם לבן שלי יש את זה אני נותנת לו פורמולה הומאופתית מיוחדת שקניתי בראשונים פארם