גזים תינוק בן 8 חודשים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

08/12/2013 | 08:11 | מאת: שלי

בני בן 8 חודשים, בחודשים האחרונים סובל מאוד מגזים בלילה, הוא אוכל פירות בבוקר ומרק בצהרים ובן לבן חלב בהתחלה סימילאק והחלפתי למטרנה אקסטרה קר שלא שינה את בעיית הגזים. מה לעשות? כשהיא קטן יותר היה ישן טוב ובחודשים האחרונים כל הלילה יוצא לו גזים והוא מתפתל מה לעשות? תודה

09/12/2013 | 23:18 | מאת:

נסי פורמולה ללא לקטוז

10/12/2013 | 11:23 | מאת: רננה

אצלנו השיפור ניכר תוך יומיים, אח"כ אפשר לחזור בהדרגה לחבית, יכולה לבקש מהם דוגמיות ולנסות