גזים אצל תינוק בין חודשיים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

05/11/2013 | 22:28 | מאת: רונית

שלום, לפני כשבוע וחצי בני קיבל חיסון נגד רוטה, מאז הוא נותן צואה פעם ביומיים בערך ובמרקם מאד מיימי, בנוסף משחרר הרבה מאד גזים ורובם בריח חריף. חשוב לציין כי אני מניקה אך משלבת גם סימילאק כמה פעמים במהלך היום. האם השינוי בצואה והגזים קשור עוד לחיסון שקיבל ? או שאולי לסימילאק תודה רבה רונית

07/11/2013 | 23:39 | מאת:

יכול להיות שמדובר בוירוס שתקף אותו בצירוף מקרים עם החיסון או בגלל החיסון