קמפילובקטר אצל תינוקת בת שבע חודשים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

05/11/2013 | 18:33 | מאת: הילה

שלום רב, ביתי בת ה-7 חודשים משלשלת ועם חום גבוה, סובלת מכאבי בטן. בבדיקת צואה גילו קמפילובקטר. הבנתי שזה חיידק מסוכן, אך הרופא לא נתנה אנטיביוטיקה. האם החיידק מסוכן לקטנטונת? האם הוא יכול לגרום לנזק להמשך חייה? האם באמת לא חייבים טיפול אנטיביוטי? בתודה וערב טוב

07/11/2013 | 23:38 | מאת:

בד"כ לא מטפלים באנטיביוטיקה בחידק זה , אך ההחלטה הסופית הינה בידי הרופא המטפל שבדק אותה