בעיות בקיבה

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

05/11/2013 | 09:15 | מאת: צביה

נכדתי בת שלוש ולפני חצי שנה התגלה לה בעיה בקיבה. קשה לה להוציא קיבה וכמה שמתאמצת לא יוצא. היא מטופלת מאז באבקה לבנה ששותה לפני הארוחה (איני יודעת את שם האבקה) וגם זה לא עוזר תמיד. ברצוני לדעת: האם יש טיפול אחר? האם היא לא תתמכר לאבקה וזה יאלץ אותה כל פעם להשתמש בזה ולא באופן טבעי? האם יש טיפול אחר שיקל עליה את הוצאת הצרכים? הילדה בוכה כל הזמן כי כואב לה ולא יוצא לה קיבה. תודה על תשובה מקיפה שתעזור לה

07/11/2013 | 23:36 | מאת:

צריך לחזור לרופא המטפל