אי שקט אצל תינוק בן 10 חודשים

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

28/10/2013 | 20:56 | מאת: ערן

יש לי תינוק בן 10 חודשים שהתגלה אצלו ריפלוקס על ידי רופאת גסטרו בגיל 4 חודשים לאחרונה סובל מאוד מגזים והאוכל עולה לו כל הזמן למעלה היה לו וירוס של כאבי בטן וחום .החום ירד אך הוא כבר שבועיים עוד מלפני החום ולא רוצה לאכול ולא לשתות בוכה ללא הפסקה וברגע שמקרבים אליו את הבקבוק מתחיל לצרוח. חשבנו שזה מהווירוס אך עדיין ממשיך בהתנהגות זאת. אציין כי הוא תינוק שהיה אוכל הכל כולל מוצקים מגיל 4 חודשים בגלל ה ריפלוקס אך לאחרונה לא רוצה לאכול שום דבר ורק בוכה. הוא ניזון ב סימילאק קומפורט עם הסמכה של דייסה. השאלה שלי האם יכול להיות משהו בבטן בקיבה שכואב לו ובגלל זה נמנע מלאכול ולשתות או האם זה תופעת השיניים. אנו עובדי עצות היינו במיון ערכנו לו בדיקות שתן צואה ודם ואפילו אולטא סאונד בטן כל הבדיקות תקינות. אשמח לקבל תגובתך לגבי התופעה של בכי ללא הפסקה חוסר השינה האוכל שעולה לו .

30/10/2013 | 22:20 | מאת:

התופעות הללו קשורות לרפלוקס , מאחר ומטופל שמרנית בלבד רצוי שתחזרו ליעוץ גסטרו ולשקול טיפול תרופתי בקיעת שיניים לא גורמות לסימפטומים הללו