שלשולים/יציאות רכות

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

16/10/2013 | 09:37 | מאת: עדי

שלום, בני בן 4 וחצי ח'. מזה 4/5 ימים הוא משלשל, יש לו יציאות רכות מאוד בערך 3/4 פעמים ביום. לעת עתה, הוא ניזון ממטרנה חלבית רגילה - ניזון ממנה מאז שסיימתי להניק לפני כחודשיים. מעבר לכך, אין כל שינוי בהתנהגות שלו. ישן כרגיל, עירני, משחק, חיוני. אין גם סימנים המעידים כי עומדות לצאת לו שיניים. האם זה נורמלי? האם כדאי לגשת לבדיקת רופא? כמה זמן לחכות? תודה, עדי.

17/10/2013 | 11:56 | מאת: אמא ל- 3!

תני לו כמה ימים מטרנה קומפורט (ללא לקטוז) ותוסיפי כפית אבקה פרוביוטית, אצלנו השיפור ניכר תוך יום.