ריפלוקס סמוי

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

30/09/2013 | 21:10 | מאת: רויטל

שלום, בני בן חצי שנה אובחן כסובל מריפלוקס סמוי. עקב כך הרופא רשם לו תרופה בשם זנטק. במשך חודש וחצי נתתי לו את התרופה שבהחלט הקלה כל התופעות כמו בכי בזמן האוכל. לפני חמישה ימים פספסתי מנה אחת של התרופה והבחנתי שאין שינוי לרעה.חשבתי שאולי הבעיה חלפה וחיכיתי עם מתן המנה הבאה. בסופו של דבר בגלל שלא הופיעו כל התופעות השליליות של הריפלוקס הפסקתי עם התרופה. מאתמול,ארבעה ימים ממועד הפסקת מתן התרופה, בני שוב החל להיות לא רגוע ומקשט הרבה את הגב. האם זה בסדר שוב לחזור ולתת לו את התרופה? תודה

01/10/2013 | 21:13 | מאת:

אכן כן , כדאי לחדש את הטיפול אנא עדכנו את הרופא שלו