גזים פעוט

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

14/09/2013 | 19:24 | מאת: דגן

שלום, בני בן 13 חודשים, הוא אוכל כמו גדול (מה ששאר בני הבית אוכלים) לחם, ירקות, פרות, בשר, מוצרי חלב.. וגם יונק, בלי תחליף חלב. בוא סובל נורא מגזים, שלפעמים גורמים לו להתעורר בלילה מכאבים, בנוסף יש לו גם פריחה קלה בגוף שרופא הילדים כבר ראה כמה פעמים ואמר שזה כלום. אני חושבת שהוא רגיש למשהו, כי זה לא סביר לסבול ככה מהבטן, ניסיתי להוריד מוצרי חלב, לא היה שינוי משמעותי, מה עוד אפשר לעשות?

14/09/2013 | 21:44 | מאת:

יש לבצע מספר פעולות פשוטות: 1. את צריכה להמנע מחלב ומוצרי חלב וגם לא לתת לו מוצרי חלב 2. לא לתת לו קטניות