בכי בלתי פוסק - תינוקת בת 8 שבועות

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

13/09/2013 | 04:12 | מאת: רוני

היי, הבת שלי בהנקה מלאה ועד עכשיו סבלה מגזים אך לא באופן חריג. מאז אתמול בבוקר היא מתפתלת מגזים ובכל רגעי הערות צורחת בצורה חריגה ביותר וקשה להרדים אותה. בערב היתה יציאה ורגיעה של כשעה ומאז זה החמיר היא מתעוררת בצרחות, יונקת תוך כדי בכי וחוזרת לישון. בערות היא מתפתלת, מתכווצת ונמתחת וגם מתוך שינה יש קפיצות בהלה של בכי ויבבות. אין לה חום. האם זה באמת רק גזים? יתכן אלרגיה לחלב אם או תגובה כה חריפה למשהו שאכלתי? באיזה שלב צריך לדאוג ולפנות למיון? איך אפשר להקל עליה? תודה מראש, רוני

14/09/2013 | 21:42 | מאת:

הפורום אינו מיועד לבעיות דחופות