איך יודעים שזה אלרגיה לחלב

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

09/09/2013 | 17:04 | מאת: מור

בני בן שלושה חודשים ניזון רק בהנקה, לפני חודש ניסיתי לתת לו סימילאק פעם אחת אך הוא הקיא, ( לאחר מספר שעות , היום ניסיתי מטרנה הוא אכל בשעה 11:30 בבוקר לאחר שלוש שעות ינק, ובשעה 17:00 הקיא, איך יודעים אם הוא אלרגי לחלב? האם ניתן לבצע בדיקה מסויימת לאלרגיה? לאיזה רופא עליי לפנות? תודה מראש

09/09/2013 | 21:57 | מאת:

אנא נסי פורמולה ללא לקטוז אם אין שיפור אנא התיעצי עם הרופא שלו על הפניה לאלרגולוג